Vi tilbyr

Flotte opplevelser i Trondheim og Trøndelag

Byvandring/veitevandring

Bli med på en historisk vandring rundt i Trondheims gater og veiter.  


Bli med på en historisk vandring rundt i Trondheims gater og veiter. På turen får man se de viktigste severdigheter, men også de små hemmelighetene. Guiden byr på historier og fortellinger fra det gamle Trondheim.

Gastronomivandring

Få smaken av Trøndelag både i beina og i munnen

Guiden tar deg med på en times vandring rundt i Trondheims sjarmerende veiter og gater før vi inntar en lett lunsj hos To Rom og Kjøkken med smaken av Trøndelag - lokale råvarer blir presentert og smakt på i en sjarmerende restaurant som ligger i et gammelt 2-etasjers trehus som Trondheim er så kjent for. 

Turen fortsetter til en tesalong / kaffebrenneri for en smak.  Vi rusler deretter oppover Bakklandet og over Gamle Bybro, før turen avsluttes ved Nidarosdomen.

Byvandring/båttur

Dette er en kombinasjonstur med byvandring en tur med båt 

Her får man en unik kombinasjon ved å oppleve byen både til fots og til vanns.  Båtturen går via Kanalen opp Nidelva til Nidarosdomen, og så en tur ut på fjorden før vi returnerer til Ravnkloa.


Turer i Trøndelag

Bli med guiden på tur i det vakre fylket

Den Gyldne Omvei

Her går turen med bil. Vi stopper på noen utvalgte steder for å smake de lokale delikatessene, blant annet Inderøy Gårdsbryggeri og Gulburet. Det blir også besøk i lokale kunst- og håndverksbedrifter.

Langs Omveien har man mange alternativer for lunsj - alt etter smak og behag. Vi skreddersyr et opplegg basert på gjestens ønsker. Man har f.eks mulighet for et gårdsbesøk på Berg Gård, hvor man kan være med akevittbonden inn i fat-lageret og smake på gårdens akevitt. Eller man kan besøke Inderøy Gårdsbryggeri for å smake det lokale ølet.  

Togtur til Røros

Transport med tog fra Trondheim til Røros. Denne strekningen er omtalt som «Norges vakreste togreise». Varighet 2 timer.

Man ankommer Bergstaden Røros og får en guidet vandring rundt i byen. Deretter lunsj hvor man får smake lokale råvarer i hyggelige omgivelser Etter lunsj får man tid til shopping eller et besøk i Rørosmuseet om ønskelig. Retur til Trondheim på ettermiddag/kveld. Her har kan vi ha flere alternativ for retur avhengig av ukedag.