Siri Krogness Forsnes

Autorisert Trondheimsguide
Daglig leder

Etter mange års erfaring som autorisert Trondheimsguide startet Siri opp firmaet TrondheimGuiding i 2021.  

Frem til oppstarten var hun ansatt i Visit Trondheim, både som guide og leder av Turistinformasjonen, men da selskapet valgte å avvikle guidevirksomheten startet hun opp på egen hånd.

Hun har bodd og jobbet i byen hele livet, og har et stort nettverk - både privat og yrkesmessig. Damen har et glødende engasjement for Trønderhovedstaden og elsker å vise den frem for besøkende. En tur med henne er alltid en hyggelig opplevelse.

Siri guider på norsk og engelsk.


I tillegg til Siri har vi knyttet til oss flere av Trondheims autoriserte guider. Noen blir presentert nedenfor, men vi har også flere på freelance-basis som vi engasjerer ved behov.

Alle våre guider tar oppdrag til fots, i bil, buss eller båt.


Gunn Skjøstad Solberg

Autorisert Trondheimsguide

Blidspent og positiv er hun, med stor kjærlighet for sin fødeby. Gunn har vært tilknyttet Visit Trondheims Guideservice fram til nedleggelse. Nå er hun en av guidene i TrondheimGuiding.

Gunn er glad i temavandringer, gjerne ispedd kulinariske opplevelser da hun i mange år har vært tilknyttet Trøndersk Matfestival som prosjektleder.

Gunn hevder at hun blir mer og mer forelsket i byen sin dess mer hun lærer. Med forkjærlighet for middelalderen, byens veitehistorie og 1700-tallets borgerskap, tar hun deg med tilbake i tid og ulike lag av Trondheimssamfunnet.

Vandringer langs Ladestien er også mulig med Gunn som guide.

Gunn guider på norsk og engelsk.

Tanja Bredland Tollin

Autorisert Trondheimsguide

Tanja er oppvokst ved foten av Kristiansten Festning og har i hele sitt liv vært litt i overkant glad i Trondheim. Det føltes derfor naturlig å ta utdanning som ledet til autorisasjon som guide, tilknyttet Norges Guideforbund.

Hun jobbet som guide for Visit Trondheim fram til de avviklet guidetjenestene, og har nå valgt å være tilknyttet Trondheim Guiding. 

Bli med Tanja på tur, og du vil du få historier om Trondheim fortalt av ei ekte "Trondhjæms-pi" med lange røtter i byen.

Tanja guider på norsk og engelsk.